ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Δείτε στο επόμενο βίντεο ποια ουράνια σώματα εμφανίζονται εντυπωσιακά στο νυχτερινό ουρανό του φετινού Νοέμβρη. Καλή παρατήρηση!

Την Κυριακή 4/11/2012 αρχίζουν οι τακτικές συναντήσεις της ομάδας. Οι γονείς και κηδεμόνες διαβάστε την σχετική επιστολή.

Το Σάββατο 10/11/2012 στις 5:30 μ.μ. θα γίνει συνάντηση της ομάδας με θέμα: «Φθινοπωρινός ουρανός – Προετοιμασία για αστροπαρατήρηση» .  Ακολουθεί το ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Παιδιά, ντυθείτε ζεστά, θα κάνει κρύο. Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Την Κυριακή 18/11 από τις 6:00 μ.μ. ως τις 9:00 μ.μ. θα γίνει η επόμενη συνάντηση της ομάδας, με συμμετοχή του αστρονομικού συλλόγου Πάτρας «Ωρίων» και της αντίστοιχης ομάδας project του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου. Τα μέλη του συλλόγου «Ωρίων» θα μας μιλήσουν για ένα αστρονομικό θέμα και μετά θα γίνει αστροπαρατήρηση. Ευπρόσδεκτοι και οι γονείς σας.

Την Κυριακή 18/11/2012 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου βραδιά αστροπαρατήρησης με τη βοήθεια 4 μελών του αστρονομικού συλλόγου Πάτρας «Ωρίων». Συμμετείχε ομάδα μαθητών του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου, που εκπονεί σχετικό project και η ομάδα αστρονομίας του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, που εκπονεί αντίστοιχο περιβαλλοντικό πρόγραμμα.
Οι δύο ομάδες ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέλη του «Ωρίωνα» για την εκπληκτική εμπειρία που μας πρόσφεραν και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν ξανά στο μέλλον.

Εδώ μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή ομιλία του Θεόφιλου Στεργίου, το πρώτο μέρος της και το δεύτερο μέρος της , καθώς και φωτογραφίες από την βραδιά.

Την Κυριακή 25/11 στις 5:30μ.μ. θα συγκεντρωθούν εκείνα τα μέλη  που θα αναπτύξουν εργασίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς, «Οδυσσέας» και «Κασσίνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου